Analýza náborových činností ve vybraném podniku se zamřením na generaci Y - Ledrová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce pojednává o významu personalistiky v organizaci a personálních činnostech. Podrobně jsou popsány možnosti a metody pro získávání, výběr a posuzování zaměstnanců. Součástí práce jsou charakteristiky a specifika na pracovním trhu generací X, Y a C. V další části se práce zabývá analýzou současného stavu a následným zlepšením náborových činností ve vybraném podniku se zaměřením na nastupující generaci Y.
Analysis of staff recruitment strategies focusing on the generation Y in the chosen company
Keywords: personalistika; nábor; zaměstnanci; generace Y; human resources; recruitment; employees; generation Y