Nové možnosti při stíhání tzv. hospodářské činnosti - Vodný, Libor (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá tematikou hospodářské trestné činnosti v České republice. A to jejím vývojem v porevoluční historii, specifikami hospodářské trestné činnosti a také novými možnostmi v postihování a určitými perspektivami v možném vývoji do budoucna.
New opportunities at porsecution so-called economic activity
Keywords: hospodářská kriminalita; hospodářská činnost; Česká Republika; trestní stíhání; trestní řízení