Návrh modelu managementu kvality v praxi následné péče - Kuželová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2018)
Předmětem diplomové práce je návrh modelu managementu kvality v praxi následné péče. Práce je rozdělena na část teoretickou a průzkumnou. V části teoretické je charakterizována následná lůžková péče poskytována v lázeňství, dále je popsána kvalita ve zdravotnických službách a možné nástroje k přípravě a zavedení modelů managementu kvality. Část průzkumná popisuje vybrané zařízení, průzkumný design a jeho výsledky včetně doporučení na zavedení konkrétního modelu managementu kvality.
Design of a quality management model in follow-up care practice
Keywords: lázeňská léčebně rehabilitační péče; management kvality; následná péče; spa physiotherapeutic treatment; quality management; follow-up care