Problematika implementace U-Space - Svobodová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zaměřuje na otázku budoucí implementace vzdušného prostoru U-Space v České republice.
Implementation issues of U-Space
Keywords: bezpilotní letecké prostředky; vzdušný prostor U-Space; vzdušný prostor České republiky; služba řízení letového provozu; letový plán; odpovídač; registrace; unmanned aerial vehicles; U-Space airspace; airspace of Czech Republic; air traffic control service; flight plan; transponder; registration