Optimalizace zimní údržby pozemních komunikací v Ostravě - Pika, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce se zabývá zimní údržbou místních komunikací s městskou hromadnou dopravou ve městě Ostrava a legislativními podmínkami pro zimní údržbu komunikací.
Optimalization of winter maintenance of ground communications in Ostrava
Keywords: místní komunikace; zimní údržba; Ostrava