Logistika mražených výrobků společnosti Euroice s.r.o., Hradec Králové - Štěpánková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2009)
Tématem této bakalářské práce je Logistika mražených výrobků společnosti Euroice s.r.o., Hradec Králové a text je zaměřen na analýzu podnikové logistiky společnosti. Pozornost je věnována skladování a především na rozmístění regálů. Cílem této práce je analyzovat současný stav v podniku, odhalit tak nedostatky a navrhnout opatření pro odstranění nebo zmírnění těchto nedostatků.
The logistics of frozen products of Euroice s.r.o., Hradec Králové
Keywords: business logistics; main logistical functions; Transportation; warehousing; Podniková logistika; hlavní logistické činnosti; přeprava; Skladování