Optimalizace materiálových toků ve firmě HELLA AUTOTECHNIK s.r.o. - Hajkrová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá materiálovými toky ve firmě Hella Autozechnik,s.r.o., jejich popisem a v rámci optimalizace návrhem a dimenzováním nového logistického centra.
Optimalization of material flow in the firm HELLA AUTOTECHNIK,s.r.o.
Keywords: Logistika; materiálové toky; Hella Autotechnik s.r.o.; Optimalizace