Technologicko-ekonomické aspekty obsluhy traťového úseku - Kunešová, Eva (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá technologicko-ekonomickými aspekty obsluhy jednotlivých traťových úseků v obvodu Provozního pracoviště Praha-Uhříněves. Analyzuje stav systému obsluhy v současné době a po navrhované optimalizaci. Závěrem vyhodnocuje navržená technologická a ekonomická hlediska obsluhy traťových úseků.
Technological and economic aspects of the operation of a railway track section
Keywords: analýza; obsluha; traťový úsek; náklady; úspora; optimalizace; analysis; operation; railway track section; costs; savings; optimization