Teaching English to pupils with specific learning difficulties using games - Halamková, Romana (Univerzita Pardubice, 2001)
V teoretické části práce se autorka zabývá definicemi "specifických poruch učení"(SPU) a předkládá návrh na reedukaci. Praktická část je sestavena ze souboru her, které mohou pomoci při výuce anglického jazyka u dětí s SPU.
Vyučování angličtiny u žáků s poruchami učení pomocí her
Keywords: Anglický jazyk; výuka jazyků; Speciální pedagogika; poruchy učení; Hry