Skladovací procesy ve společnosti Gebrüder Weiss spol. s r.o. - Zbořilová, Lada (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce se zabývá procesy probíhajícími ve skladu, jakož i doprovodnými procesy a principy provozu skladu. Pro analýzu byla vybrána práce logistické společnosti Gebrüder Weiss spol. s r.o. k identifikaci nezbytných vylepšení. Analýza odhalila potřebu nového softwaru, který urychlí proces skenování sériových čísel (SN) a vyhne se chybám při shromažďování objednávek. V důsledku toho byly provedeny výpočty nákladové efektivnosti nezbytných implementací.
Storage processes at Gebrüder Weiss spol. s r. o.
Keywords: Gebrüder Weiss spol. s r.o.; TP-link s r.o.; QR kod; TOPSIS; skladovací procesy; Gebrüder Weiss spol. s r.o.; TP-link s r.o.; QR code; TOPSIS; storage processes