Etapizace stavby "Optimalizace uzlu Břeclav" - Pálka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem bakalářské práce je návrh stavebních postupů při stavbě „Optimalizace uzlu Břeclav“. Tato práce řeší problematiku postupu prací s ohledem na eliminaci negativních dopadů na provozování drážní dopravy a zkrácení celkové doby výstavby. Průběh jednotlivých stavebních postupů je doplněn termíny a požadavky na nutné výluky zařízení dopravní cesty.
Stage of a programme railway construction "Optimalization rail junction Břeclav"
Keywords: stavební postupy; Optimalizace; modernizace