Analýza výrobních nákladů ve vybraném podniku - Typltová, Klára (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou nákladů v podniku Ronal CR, s.r.o. Na základě konkrétních podnikových údajů, sleduji vývoj výrobních nákladů v letech 2008 až 2012. Závěrem mojí bakalářské práce, na základě provedené analýzy výrobních nákladů, navrhuji možná opatření, která by vedla k jejich optimalizaci.
The analysis of production costs in selected company
Keywords: náklady; výrobní náklady; horizontální analýza; vertikální analýza; costs; production costs; horizontal analysis; vertical analysis