Inovace v průmyslovém podniku chemického zaměření (Synthesia) - Bašek, Michal (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na inovace a inovační procesy. Nejprve je popsána teorie. Následuje popis společnosti Synthesia, a.s., jeho inovačního procesu a průchodem dvou produktů tímto procesem. Práce je zakončena zhodnocením inovačního procesu podniku a návrhy na zlepšení.
Innovations in industrial company with chemical orientation (Synthesia)
Keywords: inovace; inovační procesy; produkty; výzkum a vývoj; výroba; innovations; innovation processes; products; research and development; production