Flexibilní formy práce a zaměstnání v ČR - Vavruňková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato diplomová práce se zabývá flexibilními formami práce a zaměstnání v podniku KOPOS Kolín a.s. V teoretické části jsou popsány flexibilní formy práce a zaměstnání a jejich právní úprava v českém právním prostředí. Praktická část se zabývá analýzou flexibilních forem práce a zaměstnání v podniku KOPOS Kolín a.s., včetně závěrečného zhodnocení.
Flexible forms of work and employment in the Czech Republic
Keywords: flexibilní formy práce; flexibilní formy zaměstnání; zaměstnanci; zaměstnavatelé; pracovní trh; flexible forms of work; flexible forms of employment; employees; employers; job market