Modifikace epoxidových systémů - Ulbrich, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce vyla vypracována jako literární rešerše na téma modifikace epoxidových systémů se zaměřením na použití EP jako lepidel a zlepčení houževnatosti vytvrzených epoxidů.
Modification of epoxy systems
Keywords: epoxodové systémy; epoxidové pryskyřice; tvrdidla; epoxidová lepidla; epoxy systems; epoxy resins; hardeners; epoxy adhesives