Vznik systému MHD v Chotěboři - Fiala, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2013)
Město Chotěboř v současné době uvažuje o vzniku systému MHD. Bakalářská práce se v první části zabývá charakteristikou města Chotěboř a zhodnocením současného návrhu. Poté je navržen vlastní systém MHD, porovnán a vyhodnocen ve vztahu k původnímu návrhu. Na závěr práce bude provedena analýza, zda je vznik systému MHD opodstatněný.
Creation of a public transport system in Chotěboř
Keywords: dopravní prostředky; jízdní řády; linky; městská hromadná doprava; tarify; zastávky; means of transport; timetable; route; public transport; tariffs; station