Elektronický systém pro zajištění bezpečného pohybu osob ve výrobní hale - Vala, Daniel (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se věnuje vývoji elektronického dopravního systému, který po dokončení vývojové části a implementace do provozu bude sloužit ke zvýšení bezpečnosti pohybu uvnitř výrobní haly. V práci je uveden postupný vývoj zařízení od výběru a postupné modifikace jednotlivých HW komponent, přes vývoj SW pro řídící automat, jeho odladění, až po konečnou instalaci celého systému a jeho následné otestování v provozu výrobní haly.
Electronic system for safety movement of personnel in factory building
Keywords: provoz; řízení; křižovatka; hardware; software; traffic; control; intersection; hardware; software