Proudění newtonské kapaliny dutým vláknem s porézními stěnami - Kinčl, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá numerickým řešením proudění nestlačitelné newtonské kapaliny dutým vláknem s porézní stěnou při dead-end filtraci.
Newtonian fluid flow in hollow fiber with porous walls
Keywords: proudění tekutin; porézní materiály; dutá vlákna; filtrační procesy; Modelování; numerická řešení