Rozpad rodiny a jeho dopad na adolescenta - Zamykalová, Petra (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce je věnována rozpadu rodiny a možným vzniklým problémům u adolescenta v aspektech vzdělání, vztahů v rodině a potencionálních problémů z oblasti bio-psycho-sociální. Důležitou součástí mé práce také bude, jaký pohled mají zástupci mladé generace na rodinu a plány pro založení své vlastní rodiny a zda by setrvali v nefunkční rodině kvůli dítěti.
Family breakdown and its impact of adolescent
Keywords: family; divorce; adolescents; biopsychosocial problems; starting a family; rodina; rozvod; adolescent; bio-psycho-sociální problémy; zakládání rodiny