Logistika zásobování a kritéria hodnocení dodavatele ve strojírenské firmě - Klepetková, Iva (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem bakalářské práce je popis zásobovací logistiky a kritérií hodnocení dodavatele ve firmě NATE - nápojová technika a.s.. V práci jsou nejprve definovány základní pojmy z oblasti logistické činnosti v podniku a zásobovací logistiky, dále jsou popsány druhy zásob, systémy plánování materiálových požadavků výroby a manipulace s materiálem. V praktické části se práce zaměřuje na analýzu zásobovací logistiky společnosti spolu s analýzou kritérií hodnocení dodavatele. Na základě zjištěných skutečností jsou navržena opatření a doporučení pro podnik.
Supply logistics and the criteria for the evaluation of the supplier in the engineering company
Keywords: Logistika; zásobovací logistika; zásoby; skladové hospodářství; Logistics; supply logistics; Supplies; warehousing activities