Regresní úlohy pro Data mining - Rubáš, Josef (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována regresním úlohám v data miningu. Teoretická část seznamuje s historií a definicí data minigu. Podrobněji je pojednáno o CRISP-DM metodologii i o regresní analýze. Stěžejní částí bakalářské práce je aplikace regresních úloh (logistické a lineární) na třech praktických případech. Tištěná práce je doplněna o CD s multimediálními ukázkami řešení příkladů.
Regression problems in data mining
Keywords: Data mining; historie data miningu; CRISP-DM; lineární regrese; logistická regrese; Data mining; history of data mining; CRISP-DM; linear regression; logistic regression