Fóliová lepidla a lepení sendvičových struktur pro dopravní techniku - Nečas, Jiří (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se věnuje tématu lepení sendvičových struktur. V úvodní části je pojednáno o vlastnostech sendvičové konstrukce a podrobněji o kompozitních materiálech. V dalších částech jso popsány destruktivní zkoušky lepených vzorků, nedestruktivní zkoušky sendvičových struktur a vlivy prostředí na lepený spoj. V poslední části jsou uvedeny technologické prostředky potřebné pro zhotovení lepených konstrukcí a praktické aplikace sendvičových struktur.
Adhesive film and bonding sandwich structures for traffic engineering
Keywords: lepení; lepené spoje; kompozitní materiály; zkoušky; lepidla; struktura