Návrh a konstrukce mechatronické končetiny - Čapek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem bakalářské práce je vytvoření 3D modelu mechatronické končetiny s důrazem na jednoduchost a možnou výrobu s přiměřenými náklady, funkčnost a zvládnutí základních typů úchopů lidské ruky. 3D modelová sestava bude tvořena z dílů a podsestav vytvořených v nástroji Autodesk Inventor Professional 2015 Studentské verzi. Dalším tématem dané práce je přehled a popis využití přesného 3D modelování, použití různých typů kloubů, pohonných systémů a možnost řízení pomocí prototypových systémů.
Design and implementation of mechatronic hand
Keywords: Autodesk Inventor; mechatronika; 3D; modely; ruka; servomotor; Arduino; Autodesk Inventor; mechatronics; 3D; model; hand; servo motor; Arduino