Edukace pacienta ve zdravotnickém zařízení - Procházková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na edukaci během zdravotně sociální práce. Na začátku práce jsou definované základní pojmy edukace. V další části jsou popsány edukační metody, cíle či edukační proces. V této práci se objevují i kapitoly zaměřené na komunikaci a profesi zdravotně-sociálního pracovníka. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit jak probíhá edukace ve zdravotnickém zařízení z pohledu respondentů.
Education of patient in medical facility
Keywords: edukace; edukační proces; edukační metody; edukátor; edukant; education; education process; education methods; educator