Manažer snů - Maděra, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací mobilní aplikace pro operační systém Android, která je zaměřena na zaznamenávání snů. V úvodu teoretické části je provedena re-šerše vývoje mobilních aplikací. Dále se práce zabývá softwarovou architekturou a v závěru teoretické části práce jsou představeny knihovny z řady Android Architecture Components. V následující praktické části je provedena analýza a popis datové struktury. Poté jsou popsány použité technologie a jsou představeny aplikačních rozhraní aplikací třetích stran, se kterými aplikace komunikuje. V závěru praktické části je uvedena ukázka vyvinuté aplikace.
Dream Manager
Keywords: Mobilní aplikace; Android; Kotlin; Softwarová architektura; Android Architecture Compo-nents; Mobile apps; Android; Kotlin; Software architecture; Android Architecture Components