Finanční možnosti rozvoje bydlení domácností - Šotková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se věnuje nabídce finančních produktů určených pro financování bydlení domácností v České republice. Předmětem zájmu je především nabídka hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření. Další kapitola je věnována výhodným státním podporám, které přispívají k rozvoji bytové výstavby. V praktické části jsou provedeny na fiktivních příkladech výpočty hypotečního úvěru a stavebního spoření. V závěru bakalářské práce jsou zhodnoceny možnosti financování vlastnického bydlení v různých životních situacích.
Financial possibilities of development of living of households
Keywords: mortgage credits; building saving; state assistances; Financing; Living; hypoteční úvěry; Stavební spoření; státní podpory; financování; bydlení