Webová aplikace s propojením na systém mateřské organizace - Koubek, Michal (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem práce je mapování požadavků pro tvorbu webové aplikace ve specifickém prostředí zájmových spolků. Práce je rozdělena do několika částí. První část je věnována výzkumu v prostředí spolků. Výzkum se odráží ve druhé části práce, ve které se autor zamýšlí nad požadavky, které by na aplikaci mohly být kladeny. Na základě klíčových bodů zde stanovených je ve třetí části navržen postup pro získávání požadavků. Tento postup je v závěrečné části ověřen v reálném prostředí spolku Junák český skaut, z. s.
Web Application with Connection to Parent Organization System
Keywords: webová aplikace; informační systémy; zapsané spolky; web application; information systems; associations