Organizace statické dopravy ve Světlé nad Sázavou - Kozel, Michal (Univerzita Pardubice, 2006)
Změny organizace statické dopravy v problematických oblastech ve Světlé nad Sázavou a jejich vyhodnocení.
Organisation of static transport in Světlá nad Sázavou
Keywords: statická doprava; parkoviště; organizace dopravy; Světlá nad Sázavou