Nástroje finanční podpory ze strany EU, programy předvstupní pomoci - Malochová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou využívání nástrojů finanční pomoci strukturální a regionální politiky EU v členských i kandidátských zemích.
The European financial instruments of solidarity the pre-accession funds
Keywords: Evropská Unie; Regionální politika; Strukturální fondy; strukturální politika; PHARE; ISPA; program SAPARD