Organoantimonité sloučeniny obsahující O,C,O chelátující ligandy - Machuča, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2006)
Bylo připraveno 8 originálních organoantimonitých sloučenin obsahující O,C,O chelátující ligand. Dále byla studována struktura těchto sloučenin jak v tuhé fázi, tak v roztoku.
Organoantimony (III) compounds containing O,C,O chelating ligands
Keywords: organokovové sloučeniny; chelátové komplexy; ligandy; karboxyláty; nukleární magnetická rezonanční spektroskopie; infračervená spektroskopie; rentgenostrukturní analýza