Atlas znaků a vlajek měst a obcí kraje Vysočina - Sobotka, Roman (Univerzita Pardubice, 2008)
Hlavní náplní této práce je analýza obecních znaků. A to po stránce formální i obsahové. Jako součást této anylýzy je zde vytvořen abecední katalog všech měst a obcí vlastnící svůj znak.
Atlas of coats of arms and flags used by towns and villages in the Vysočina region
Keywords: heraldry; vexillogy; emblems; flags; Vysočina Region; heraldika; vexilologie; znaky; vlajky; Vysočina