Motivace obchodních skupin v České pojišťovně a. s. - Velcová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se v první částí zabývá teorií motivace, kde jsou vysvětleny základní pojmy a nejznámější motivační teorie. Druhá část práce je věnována motivaci a stimulaci obchodních skupin v České pojišťovně, a. s., kde bylo provedeno dotazníkové šetření. Jsou zde popsány jednotlivé motivační a stimulační prvky, které Česká pojišťovna nabízí svým obchodníkům a jejich význam důležitosti pro ně
Motivation of business groups in the Česká pojišťovna a.s.
Keywords: motivace; stimulace; motivační teorie; obchodní skupina; motivation; stimulation; theory of motivation; business group