Rozpočet města Hradec Králové za rok 1993 - Pavlík, František (Univerzita Pardubice, 1994)
Smyslem práce bylo sledovat metodiku tvorby, sestavování a schvalování rozpočtu v hospodářském roce 1993 ve městě Hradec Králové, zachycení a analyzování koncepčních změn, kterými procházejí nejen obce, ale i celá rozpočtová soustava státu.
Keywords: rozpočty; Hradec Králové; obce; poplatky; dokumentace; financování