Ideový návrh provozní aplikace pro manažery malých železničních infrastruktur - Předota, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou přidělování kapacity na malých železničních infrastrukturách. Pro tyto účely analyzuje legislativní prostředí a již existující provozní aplikace, které jsou využívány v železničním prostředí. V praktické části je navržen konceptuální model aplikace, který by měl být schopný přidělovat kapacitu na těchto infrastrukturách, a současně umožnit komunikaci s již existujícími provozními aplikacemi.
Theoretical design of operational application for small railway infrastructure managers
Keywords: akceptace; kapacita; konstrukce; manažeři infrastruktury; přidělení kapacity; acceptance; capacity; construction; infrastructure managers; capacity allocation