Environmentální zpravodajství v podnicích chemického průmyslu v ČR - Volejníková, Irena (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá environmentálním zpravodajstvím v podnicích chemického průmyslu ČR. V první části je definován pojem environmentální zpravodajství, jeho cíle a význam. Druhá část popisuje výsledky primárního výzkumu stavu environmentálního zpravodajství v podnicích chemického průmyslu v ČR a jeho problémy. V třetí části je navržen systém environmentálního zpravodajství vhodný pro podniky chemického průmyslu v ČR.
Environmental reporting of chemical enterprises in the Czech republic
Keywords: chemický průmysl; environmentální zpravodajství; poskytování informací; Životní prostředí