Důchodová reforma v ČR - Golombiowski, Martin (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou důchodového systému v ČR. První část práce se zabývá současným stavem důchodového systému. Ve druhé části práce jsou popsány alternativy a možnosti řešení. Cílem bakalářské práce je poskytnutí dostatečného množství informací o současném důchodovém systému a následné důchodové reformě.
The pension reform in the Czech Republic
Keywords: důchodová reforma; penzijní systémy; starobní důchod; pojištění