Komunikační mix zvoleného podniku v oblasti gastronomie - Blumová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zaměřuje na návrh vhodné komunikační strategie pro zvolený podnik v oblasti gastronomie. Cílem je analyzovat efektivitu stávající marketingové komunikace a navrhnout případná zlepšení. K tomu jsou využity metody marketingové analýzy, analýzy zákazníka, konkurence a inspirace ze zahraničí.
The Communication Mix of the Selected Business in the Field of Gastronomy
Keywords: komunikační mix; gastronomie; marketingová strategie; analýza efektivity; communication mix; gastronomy; marketing strategy; efficiency analysis