Management ve veřejné správě - Čejková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem této bakalářské práce je představení metod zvyšování kvality využívaných ve veřejné správě, zejména Společného hodnotícího rámce (CAF). Zhodnocení přínosů modelu CAF a jeho nevýhod.
Management in public administration
Keywords: Management; Kvalita; Společný hodnotící rámec; veřejná správa; Pubic administration; Quality; Common Assessement Framework