Automatické měření frekvenční charakteritistiky - Pácal, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zabývá problematikou frekvenčních charakteristik a jejich automatickým měřením pomocí jednoduchých technických prostředků. Pro generování a měření napěťových signálů, je použita vývojová deska Arduino Due. Řízení experimentu, vyhodnocení dat a visualizace výsledků je realizováno v prostředí MATLAB ve formě GUI aplikace vytvořené v MATLAB App designer.
Automatic measurement of frequency characteristic
Keywords: frekvenční charakteristika; fáze; zesílení; perioda; frequency characteristic; phase; gain; period