Strategický rozvoj města Jablonec nad Nisou - Žižka, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá problematikou strategického rozvoje města Jablonec nad Nisou
Strategic development of the town Jablonec nad Nisou
Keywords: rozvoj měst; Strategické řízení; Jablonec n. Nisou