Teaching English to children with specific learning difficulties in EFL heterogeneous classes - Zýková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou vhodnosti běžně užívaných učebních materiálů v hodinách anglického jazyka pro děti se specifickými poruchami učení. Popisuje symptomy poruch učení, hlavní principy vyučování, společně s návrhy jakým způsobem podpořit rozvoj jazykových dovedností dětí trpících těmito poruchami.
Výuka dětí s SPU v hodinách anglického jazyka
Keywords: angličtina; poruchy učení; dyslexie; výuka angličtiny