Vliv diskrepance mezi účetními a daňovými odpisy na disponibilní zisk ve firmě STAVBA, s.r.o. - Trtíková, Světla (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je věnována problematice odpisů investičního majetku a rozdílnosti mezi účetními a daňovými odpisy.
Keywords: investiční majetek; odpisy účetní; odpisy daňové; zisk; základ daně; disponibilní zisk