Analýza možností nasazení Cloud computing - Trakal, Matěj (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce je zaměřena na otázku nasazení Cloud Computingu a porovnání aktuálně dostupných řešení na trhu. Výsledkem práce je navržení sady testů, pomocí kterých bude možné analyzovat vybrané možnosti technologie cloud.
Analysis of Cloud computing deployment options
Keywords: cloud computing; VMware vCloud; Amazon AWS; Microsoft Azure; cloud; IBM SmartCloud; VMware vSphere; Google App Engine