Analýza personální činnosti v ČSSZ - Bartoňová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou personální činnosti u konkrétního subjektu veřejné správy, kterým je Česká správa sociálního zabezpečení.
Analysis of personal activity in ČSSZ
Keywords: managers; manager functions; Personal activities; Management; manažeři; manažerské funkce; personální činnosti; ČSSZ