Charakterové vlastnosti manažera - Šandová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá definováním charakterových vlastností manažera. První část definuje základní pojmy týkající se tématu - management, manažer, vlastnosti manažera a další. Druhá část představuje metodiku výzkumu a analyzuje data z dotazníkového šetření. Poslední část této diplomové práce obsahuje závěry a doporučení, které plynou z této diplomové práce a určuje charakterové vlastnosti manažera.
Character property of manager
Keywords: manažeři; vlastnosti manažera; osobnost manažera; gender management; styly vedení lidí; managers; manager´s properties; personality of manager; gender management; leadership styles