Analýza marketingového mixu produktu - Nekvinda, Pavel (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá analyzováním rozšířeného marketingového mixu s využitím marketingového průzkumu. V první části je tento proces popsán teoreticky. V praktické části je aplikován na konkrétní marketingový mix produktu cvičení ve fitness centru Fitness a turbosolárium Michal Sodomka. Výstupem práce jsou doporučení pro zlepšení marketingového mixu.
Analysis of the marketing mix of a product
Keywords: Extended marketing mix; marketing research; demand; services; fitness center; rozšířený marketingový mix; marketingový průzkum; poptávka; služby; fitness centrum