Specifikace požadavků na ERP systém pro malou nebo střední firmu - Kovaříková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá stanovením požadavků na ERP systém v návaznosti na strategické cíle vybraného podniku. V prvních kapitolách je teoreticky popsán ERP systém, strategické cíle, obsah informační strategie a požadavky na informační systém. V dalších kapitolách jsou popsány strategické cíle a stanoveny priority informační strategie podniku. Dále je vytvořen obchodní proces podniku a určeny požadavky na informační systém.
The specification requirements for the ERP systems on small and medium business
Keywords: informační systém; ERP systém; strategické cíle; požadavky na informační systém; information system; ERP system; strategic goals; information system requirements