Adaptace ženy na roli matky - Hrubá, Veronika (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá problematikou adaptace ženy na roli matky. Teoretická část je věnována procesu přeměny, postihuje, jak se s tímto přechodem ženy vyrovnávají a definuje nejvýznamnější faktory, které průběh této adaptace ovlivňují.
Woman's adaptation to her mother's role
Keywords: ženy; matky; mateřství; adaptace