Hysteroskopie - mapa ošetřovatelské péče - Smrčková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2010)
Teoretická část bakalářské práce je věnována problematice hysteroskopie. Dále se zabývá standardizovanou ošetřovatelskou terminologií. V praktické části je dle tří případových studií vytvořen plán ošetřovatelské péče o ženy s hysteroskopií za použití klasifikace NANDA II. Na závěr je vytvořena mapa ošetřovatelské péče pro výkon hysteroskopie.
Hysteroscopy - the map of nursing care
Keywords: hysteroskopie; intrauterinní diagnostika; mapa ošetřovatelské péče; NANDA International; ošetřovatelské diagnózy; hysteroscopy; intrauterine diagnostics; map of nursing care; nursing diagnosis