Ideový návrh dvouhmotnostního setrvačníku pro spalovací motory - Bílek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá úpravou a ideovým návrhem setrvačníku spalovacích motorů. Cílem úpravy je zvýšit efektivitu spalovacích motorů a snížit tak spotřebu paliva za součastného zlepšení výkonových charakteristik.
Ideological project of doubleweith flywheel for gas-engine
Keywords: setrvačníky; dvouhmotový setrvačník; dvouhmotnostní setrvačník; torzní kmity; flywheels; doubleweith flywheel; torque oscillations